PelletMagazijn

Eenvoudig online bestellen bij de grootste en goedkoopste webshop van de BENELUX:

Bestel eenvoudig uw houtpellets, briketten, brandhout of andere bio brandstoffen online op onze site.

Pellet Magazijn is marktleider in de Benelux voor de online verkoop van houtpellets, brandhout, houtbriketten en andere houtproducten.
Daardoor kunnen wij u kwalitatieve producten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen én gratis aan huis bezorgd door een van onze logistieke partners zo hoeft u er zelf niet mee te slepen.

PelletMagazijn is actief over heel Belgie, Nederland en Luxemburg.

Wij behoren tot de goedkoopste leveranciers in de benelux, door grote afnames en lage kosten kunnen wij werken met een heel kleine marge en zo een hele scherpe prijs aanbieden aan onze klanten.

Grote voorraad:

Doorgaans hebben wij circa 300 Ton pellets op voorraad om u snel te kunnen bedienen, toch kan het door plotse koude voorkomen dat een merk of product niet voorradig is. Is dat het geval dan brengen wij u tijdig op de hoogte.

Snelle levering:

Doordat wij veel voorraad hebben kunnen wij ook snel bij u leveren. Doorgaans is dat binnen de 7 dagen.

Waterdichte verpakking:

Onze pellets en andere vochtgevoelige producten worden verzonden met een waterdichte verpakking. LET OP: Deze verpakking is geschikt om de producten enkele uren tot max. enkele dagen buiten te bewaren maar is zeker niet geschikt voor langdurige buiten opslag!

Wegwerp palletten:

Onze goederen zijn steeds verpakt op wegwerp palletten, zo hoeft u geen waarborg of andere extra kosten te betalen. Mocht u toch eens goederen geleverd krijgen op een europallet, maak u dan geen zorgen. Deze pallet is nu uw eigendom en u mag er dus mee doen wat u wilt.

Veilige betaling:

Onze betalingen verlopen via betaalprovider Mollie.nl dus een veilige betaling is gewaarborgd!

Contactgegevens:

Contacteer ons via het contactformulier